• Driven by insight and expertise

    Solutions

Corporate en institutionele klanten

Hoe het bedrijfsklimaat ook is, niets verandert aan de voortdurende behoefte aan betalingsverwerking, liquiditeit, handel en ondersteuning van marktinfrastructuren. Naarmate nieuwe markten en technologieën de patronen van vraag en aanbod herschikken, maken onze wereldwijde aanwezigheid en expertise ter plaatse veel mogelijk voor bedrijven waarbij we als een internationaal team opereren.

Deutsche Bank brengt expertise die in de loop van ruim 150 jaar is ontwikkeld samen met innovatieve vooruitzichten die bedrijven nodig hebben voor nu en in de toekomst.

Lending-expertise.png

Asset Based Finance

Asset Based Finance is de manier om uw werkkapitaal te financieren. Op het moment dat een kans zich voor doet, wilt u de beschikking hebben over financiële middelen om snel en slagvaardig te kunnen handelen. Financiering op basis van uw debiteuren, voorraden en inkoop kan de ruimte bieden die u nodig heeft.

Corporate-cash-management.png

Corporate Cash Management

Wereldwijd opererende bedrijven hebben te maken met economische complexiteit, veranderende regelgeving en onbekende markten en valuta. Om zakelijk te kunnen groeien, moet de treasury van morgen meer transparant inzicht hebben van cashflows en betalingen, digitale mogelijkheden en het vermogen om flexibiliteit en controle te combineren.
Globale oplossingen voor specifieke problemen.

Corporate-finance.png

Corporate Finance

Wanneer klanten kiezen voor Deutsche Bank, vertrouwen zij op een team van professionals die consistent en holistisch financieel advies verstrekken. Corporate Finance biedt een scala van producten en diensten, zoals financieel strategische analyse van de onderneming, de productportefeuille en het strategische landschap, alsmede (advies)diensten zoals publieke biedingen, fusies en overnames, beursbegeleidingen, eigenvermogen- of schuldfinancieringsoplossingen.

Debt-capital-markets.png

Debt Capital Markets

Debt Capital Markets (DCM) stemt de klantendekking van de regionale treasurysuite af op schuldcreatie, structurering, syndicatie en uitgifte en kredietportefeuilleproducten om onze klanten een uitgebreid scala aan oplossingen te bieden.

Equity-capital-markets.png

Equity Capital Markets

Equity Capital Markets (ECM) biedt primaire aandelenproducten, waaronder IPO's, vervolgaanbiedingen, claimemissies, bloktransacties, versnelde bookbuildings en aan aandelen gekoppelde producten.

Fx-exchange-rates.png

FX Exchange Rates

Deze koersen worden gebruikt voor de dagelijkse conversie van vreemde valuta betalingen en worden twee maal daags op werkdagen om 9.00 uur en 13.00 uur bijgewerkt.

Lending.png

Lending

In een wereld die - zeker economisch - aan veranderingen onderhevig is, wilt u als ondernemer vroegtijdig de juiste financiële beslissingen nemen. U staat immers aan het roer van uw onderneming en wilt niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de volatiele rente en koersen van valuta.

Lenen bij Deutsche Bank: sleutels tot financieel succes.

Trade-finance.png

Trade Finance

Internationale en binnenlandse handel is een complex proces in een web van ingewikkelde risico's. Trade Finance levert snelle, efficiënte, betrouwbare en complete oplossingen voor elke fase van de handelswaardeketen van een klant om hun buitenlandse handelsactiviteiten te ondersteunen.