Asset Based Finance

Asset Based Finance is de manier om uw werkkapitaal te financieren. Op het moment dat een kans zich voor doet, wilt u de beschikking hebben over financiële middelen om snel en slagvaardig te kunnen handelen. Financiering op basis van uw debiteuren, voorraden en inkoop kan de ruimte bieden die u nodig heeft. De financieringsopzet is uiterst flexibel en zorgt voor een geruisloze overgang van inkoop, naar voorraad naar debiteur.

Wij kunnen uw:
− debiteuren tot 90% financieren
− voorraad tot 80% financieren
− inkoop tot 80% financieren

Asset Based Finance is een zeer geschikte financieringsvorm als uw bedrijf te maken heeft met snelle groei, een overnamesituatie, seizoensinvloeden of een lange ‘cash conversion cycle’ kent. Asset Based Finance wordt vaak ingezet bij groothandels, productiebedrijven en zakelijke dienstverlening inclusief uitzend- en transportbranche.

Hieronder treft u verdere informatie met betrekking tot:


Internationaal

Indien uw onderneming een internationaal footprint heeft (buitenlandse vestigingen dan wel dochterondernemingen), dan kijken wij graag met u mee of een van onze Asset Based Finance oplossingen kan bijdragen aan het financieren van uw internationale groei/internationale ambities.

Voor meer informatie neemt u contact op met Deutsche Bank Nederland.