Lending

Lenen bij Deutsche Bank: sleutels tot financieel succes

liquiditeitssteun-tijdens-coronaIn een wereld die - zeker economisch - aan veranderingen onderhevig is, wilt u als ondernemer vroegtijdig de juiste financiële beslissingen nemen. U staat immers aan het roer van uw onderneming en wilt niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de volatiele rente en koersen van valuta. Daarom bent u enerzijds bezig om doorlopend de financiële planning van uw onderneming te optimaliseren: het onderkennen, inschatten en zoveel mogelijk reduceren van risico’s. En aan de andere kant bereidt u zich voor op verantwoorde groei van uw onderneming. Deutsche Bank kan toegevoegde waarde bieden aan organisaties met internationale ambities of organisaties die behoefte hebben aan geavanceerde bancaire producten in het midden- of het grootzakelijk segment. Wij willen graag met u meedenken.

gedragscode-kleinzakelijke-financieringVoor meer informatie verwijzen we u graag naar de brochure 'Lenen bij Deutsche Bank'. 

Financieren

Wanneer heeft u behoefte aan financiering?

  • Start van een nieuwe activiteit
  • (Inter)nationale groei
  • Innovatie
  • Overname

Deutsche Bank kijkt serieus naar uw financieringsverzoek. Wij komen tot een passend voorstel met keuze uit diverse rente-en aflossingsvormen en looptijden.

Wij leveren u uitsluitend financieringen met uw situatie als uitgangspunt. Hierbij nemen wij de volatiliteit en de onzekerheid van de (inter)nationale markt kritisch in ogenschouw mee.

Deutsche Bank biedt verschillende financieringsproducten:

lending-financieren

Expertise

Het Structured Finance team van Deutsche Bank bestaat uit deskundige financiële professionals. U heeft bij Deutsche Bank een vast aanspreekpunt dat samen met diverse specialisten voor u klaarstaat. Daarnaast werken wij met verschillende partners. Op deze wijze voorzien wij u van zo’n breed en diepgaand mogelijk advies.

lending-expertise

(Inter)nationale partners

De internationale handel is groeiende. Als ondernemer wilt u optimaal gebruik maken van de kansen in de nationale en internationale markt. Nemen uw grensoverschrijdende activiteiten toe? Heeft u behoefte aan advies en begeleiding om uw internationale doelen te bereiken? Wij bieden u graag ons wereldwijde expertise en netwerk aan.

lending-internationale-partners