• Stichting Pensioenfonds Deutsche Bank Nederland

    In Liquidatie

Stichting Pensioenfonds Deutsche Bank Nederland

Dit is de gezamenlijke website van Deutsche Bank AG Nederland en Stichting Pensioenfonds Deutsche Bank Nederland.

Deutsche Bank AG is verantwoordelijk voor de pensioenregeling als arbeidsvoorwaarde voor haar werknemers, het pensioenfonds voor een goede uitvoering van de regeling voor haar deelnemers: werknemers van de bank, gewezen werknemers van de bank en gepensioneerden.

Op deze website kunt u alle informatie vinden die van belang is voor uw pensioensituatie voor zover ondergebracht bij het pensioenfonds. Geen rekening is gehouden met elders opgebouwde pensioenen of elders ondergebrachte (aanvullende) pensioenen.

Natuurlijk kan het zijn dat u nog vragen heeft. U kunt dan altijd contact opnemen. Ook is het mogelijk meer op uzelf gerichte individuele informatie op te vragen. Afhankelijk van de complexiteit geschiedt dit kostenloos of wordt een geringe eigen bijdrage verlangd.

In alle gevallen staat het deelnemers altijd vrij contact met ons op te nemen, per e-mail, telefoon of schriftelijk. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor een bezoek aan het pensioenfonds, dat is gevestigd ten kantore van Deutsche Bank in Amsterdam.

img-banner-maatschappelijk-verantwoord-beleggen

Beste deelnemer,

Het DB deelnemersportaal is vernieuwd. U logt nu sneller en makkelijker in op het deelnemersportaal. Het enige wat u daarvoor moet doen, is eenmalig een nieuw account aanmaken.

Nieuw account aanmaken

Om te kunnen inloggen, maakt u eerst een nieuw account aan. Hiervoor heeft u uw deelnemersnummer nodig. Dat staat op alle communicatie die u van het pensioenfonds krijgt. Uw deelnemersnummer is 90420.”polisnummer”. Vergeet u de punt (.) niet! U ontvangt daarna een activatielink op uw e-mailadres.

Had u eerder al een account?

U kunt gewoon een nieuw account aanmaken! Uw oude inloggegevens kunt u niet meer gebruiken. De gegevens in Mijn pensioen blijven ongewijzigd.

Vragen?

Wij gaan er van uit dat deze informatie voldoende is. Wilt u meer weten? Dan kunt u contact met ons opnemen. Het telefoonnummer is (013) 462 35 43. Uiteraard geven wij u dan graag meer informatie.

img-banner-deelnemersportaal-en-pensioenplanner

Via deze link kunt u het deelnemersportaal bereiken.

img-banner-pensioen-123

Via deze link kunt u Pensioen 1-2-3 bereiken.

Klik hier voor de DB Pensioen 1-2-3 Vergelijker

klachtenregeling

Opmerkingen over de site?

Stuur een mail naar de webmaster.

Acrobat Reader

Indien u pdf-documenten niet kunt lezen, kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden voor u verder gaat.

Nuttige (web)adressen

Show content of Recente publicaties 2022

Het Bestuur heeft kennisgenomen van de publicaties rond DWS en de reactie van DWS. Het Pensioenfonds volgt de ontwikkeling nauwgezet. Mochten er verdere ontwikkelingen zijn dan zullen wij u hierover informeren.

Nieuwsbrief In-actieven 2022 nummber 6

Dekkingsgraden Pensioenfonds 2022

Pensioenfonds nieuwsbrief 2022 nummer 5.pdf

Pensioenfonds nieuwsbrief 2022 nummer 4.pdf

Pensioenfonds nieuwsbrief 2022 nummer 3.pdf

Pensioenfonds nieuwsbrief 2022 nummer 2.pdf